Dermatologija

april 21, 2016 by in Wellness difficulty level: mediumduration: 2 hours

Kožni izrastki

Dermatologija Aspara

Pogosto se srečujemo z nenadnimi kožnimi spremembami in raznimi izrastki, za katere ni nujno, da so škodljivi, zato jih je smiselno predčasno pregledati in po potrebi tudi odstraniti.

Botox

botox aspara

Za lepoto je potrebno potrpeti! Vendar, ko gre za Botox je bolečina le začasna, saj ji kmalu sledi popolna sprostitev in relaksacija mišic. Vsako leto več sto tisoč žensk in moških obišče dermatologa v želji po mlajšem in bolj sijočem videzu.

Zdravljenje prekomernega potenja

pazduhe

Prekomerno potenje pazduh je problem pri približno 1 % populacije. Prekomerno potenje rok ali pazduh neugodno vpliva na naše stike z drugimi ljudmi, lahko pomeni omejitev pri poklicnem delu ter pri določenih aktivnostih v prostem času. Posledično je zmanjšana tudi naša samozavest.

S polnilom do večjih ustnic

Zdrav in lep videz je v današnjem času zelo pomemben. Če se dobro počutimo v svoji koži smo veliko bolj zadovoljni s seboj, bolj mirni  in bolj samozavestni, kar pa posledično pripomore h kvaliteti našega življenja.

Odstranitev krčnih žil

krcne zile

Izražene žilice lahko motijo estetski izgled nog, večje krčne žile pa povzročajo občutek težkih nog, otekanje in krče. Glavni cilj zdravljenja krčnih žil sta preprečevanje zastoja krvi v venah in izboljšanje delovanja mišične črpalke.

Kemični piling

kemični piling

Kemični piling je namenjen predvsem odstranjevanju nepravilnostih na koži kot so starostne pege, sončne pege, suha in hrapava koža, akne, manjše brazgotine, drobne gube. Primeren je tako za moške in ženske, ki si želijo bolj zdrav videz kože.

Prost termin: 3. avgust 2017.

Related Works