Kdo smo?

Kdo smo?

Smo sodoben in eleganten center s posluhom, ki je popolnoma posvečen nabiranju smisla življenja. Kakovost in strokovnost sta naše vodilo, zato nudimo širok nabor storitev, s katerimi odpravljamo pogoste težave, kot so stres, osebno nezadovoljstvo, težave pri premagovanju vsakodnevnih naporov...
Obiščite naš fitnes ali gym, kozmetični salon z odličnimi masažami, privoščite si nego obraza, telesa, rok ali nohtov ter nadvse pomembno pedikuro. Za lepo porjavelo polt pa poskrbimo v sončnem studiu.

 

Imaš vprašanje? Pokliči.

+386 40 494 444


To pa še ni vse!

To pa še ni vse!

Odpeljite osebo, ki vam je blizu na ROMANTIČNI SKOK v privat prostor in se sprostita ob kozarčku penine v velikem masažnem bazenu s kar dvema savnama ter prostorom za počitek in masažo ob čaju na masažnih stolih.
 V kolikor tudi vam krepitev zdravja veliko pomeni imamo za vas elegantno opremljen svet savn, ki se razteza na več kot 200m2. Za popolno sprostitev pa vam svetujemo obisk zvočnega SPA programa in zvočnih kopeli.
Tisti, ki si želite še več, se lahko odločite za vrsto dermatoloških storitev.
Poskrbljeno pa je tudi za vaše najmlajše, z celotno organizacijo nepozabnega praznovanja rojstnega dne.
Tudi vaši najdražji bodo prišli na svoj račun, ko jih boste prijetno presenetili z odličnim darilom v obliki darilnih bonov, ki vam jih nudimo.

Aspara TEAM te vabi!

SBEAUTY TEAM

  • Steffi
  • Sara
  • Anita
  • Tanja

FIT TEAM

  • Urh
  • Nina

Zakaj mi?

Doživi dan maksimalno!

Da lahko maksimalno doživljamo vsakdan, je eden od najpomembnejših dejavnikov ravno telesna aktivnost. Leta pri nas niso ovira in nikoli nisi ne prestar in ne premlad, da bi se lahko počutil bolje kot včeraj. Mi smo pripravljeni na vse vaše izzive! Ste vi?

Sprostitev ali stres?

Verjetno si slišal/a že za oboje. Pa čeprav je vse bolj pogost izraz ravno stres, se vsak od nas zaveda, da potrebuje odklop. In to ne samo 1x letno na morju. Saj pa nisi zato na svetu, da boš večji čas pod stresom. Opusti skomige z rameni in zadihaj svoje življenje s polnimi pljuči. Za začetek bi bila masaža hrbta kot odlična čokoladna sladica, potem pa manjka samo še češnja na vrhu smetane.

Negovanje telesa in telesa in telesa...

Ne bomo dolgovezili. Naša ekipa izkušenih kozmetičark te ne bo pustila ravnodušne. Imaš težavo? Pokliči nas. Če ti naše kozmetičarke ne zmorejo odpraviti težave povezane z zunanjo lepoto, te bo uredila naša dermatologinja

.


Dino&Dino, Dino Ivanuša s.p. Ljubljanska cesta 91a, 3000 Celje Id. za DŠ:  SI630 877 40