Romantična aspara
Razvajajta se s partnerjem kot že dolgo ne! Lahko pa podarite darilo, ki bo imelo posebno vrednost, saj bo ostalo v spominu. Verjetno za vedno! Na voljo je več različnih paketov. Preberite!
Kozmetični salon
Obisk kozmetičnega salona je včasih veljal za "luksuz". Danes vam obisk salona olajša vsakodnevno življenje in postaja stalnica tako mlajše kot starejše populacije. Pobrskaj zakaj je temu tako. Preberite!
ASPARA FIT
Gibanje je en izmed glavnih razlogov, da smo se razvili v to kar smo - ljudje na vrhu prehranjevalne verige. Kompleksno gibanje nam ne omogoča samo športnih dosežkov in lepega izgleda, ampak je veliko več kot to. Preberite!
Svet savn
Ob vikendih vam nudimo različne sprostitvene PROGRAME VRTINČENJA ZRAKA Z MEDITACIJAMI in PILINGE, ki pomenijo OSVEŽITEV tako za TELO, kot tudi za DUŠO. Kdaj v savno? Preberite!
Dermatologija
Pogosto se srečujemo z nenadnimi kožnimi spremembami in raznimi izrastki, ki pa ni nujno, da so škodljivi, zato jih je smiselno predčasno pregledati in po potrebi tudi odstraniti. Preberite!
Otroški kotiček
Skupaj pričarajmo otrokom popolno zabavo. Pri nas so rojstnodnevne zabave drugačne od ostalih. So dinamične, športno in ustvarjalno aktivne ter mmm sladke! Preberite!
Najemi prostorov
Razna srečanja, seminarji, vadbe ali predavanja. Oglejte si, kaj lahko dobite pri nas. Poskrbeli bomo za prijetno in mirno vzdušje, ki je pomembno za uspeh vsakega srečanja. Preberite!